Хочете міцно спати? То чітко формулюйте свої цілі, - вчені

​Нове дослідження науковців показало, що якість сну, окрім тренувань та здорового харчування, напряму залежить ще й від чіткої мети в житті.

Про це розповідають Патріоти України з посиланням на TIME.

Дослідження, в якому брала участь група добровольців віком від 60 років, показала, що люди, які мають чітку мету в житті, краще сплять, тому що культивування мети може бути доброю стратегією для покращення сну.

«Одне з пояснень нашої роботи: люди з високою метою в житті схильні до кращого загального психологічного і фізичного здоров’я», – розповіли науковці.

Саме ті люди, які мають певну ціль в житті, відповідно, і більш схильні до здорової поведінки: фізичних вправ, регулярних відвідин лікаря і хобі, які допомагають розслабитись.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...