"Хохлы - хуже чеченов. А СБУ - хуже ЦРУ!": Українка розповіла про що розмовляють росіяни на пляжах Болгарії

Росіяни не бачать нічого ганебного для себе у тому, щоб напасти на сусідню країну. От тільки їх дуже дратує, що сусідня країна чомусь чинить опір та не дає їм після агресії спокійно поїхати на відпочинок через свою територію.

Росіяни на пляжі. Фото: соцмережі.

Українка, яка відправилась відпочити у Болгарії, вирішила розповісти про розмови з росіянами на пляжі у святому Власі. Патріоти України пропонують вам ознайомитися з розповіддю, яку вона оприлюднила на своїй сторінці у "Фейсбуці". Ось що написала Алла Бойко:

"- Ну вот вы, хохлы, скажите...

- А почему вы называете нас так?

- Как? Да мы по-простому. Хохлы, пиндосы, бульбаши, болгашки, жиды - ну, жиды обижаются, конечно, - вармяшки, грызуны, азеры, даги... А как надо?

Дама лет 50+

- Мой муж - боевой генерал. Афган прошел, Чечню. Вот сегодня звонит: "Еду в горячую точку!" Приеду, не знаю, увидимся ли еще.

- А что это за "горячие точки"?

Пауза. Резко:

- Ну мало ли у нас горячих точек!

- Раньше всегда ездили через Украину! Горилка, сало, фрукты, помидоры такие вкусные. А сейчас 1000 км делаем машиной. Никто через Украину не едет.

- А почему?

- Так там же война.

- С кем война?

- Да непонятно, с кем... Вам американцы мозги так промыли!

- Да вы, хохлы, вообще... У меня племянник, 20 лет. Без ноги и без руки... пошел в армию, их в Украину послали. И парнишке руку оторвало, ногу уже в Москве ампутировали...

- А что он делал в Украине?

- Ну говорю же, в армии служил.

- На территории Украины служил?

- Ну да! Братская помощь. А вы хуже чеченов...Славяне называетесь...Эх!

- А как вы относитесь к уничтожению продуктов в РФ? - спрашиваю я.

- Моей семьи это никак не коснулось! - отвечает россиянин.

- Да что вы с ней разговариваете! (Это со мной). Вы же видите, она из СБУ (это - я). Рот на замок - и молчок! Еще что-нибудь ляпнешь, а она - в СБУ!

- А что это за СБУ? - спрашивает россяинка.

- Это еще хуже, чем ЦРУ!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські чиновники гумору не розуміють: Жарт сатиричного сайту потрапив у звіт уряду Ульяновської області РФ про "виконану роботу"

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:56

Заступниця голови уряду Ульяновської області РФ Марина Алексєєва додала до звіту про «виконану роботу» жартівливу новину із сатиричного сайту Панорама. На це звернули увагу у Telegram-каналі ЧТД, опублікувавши відповідні скріншоти, передають Патріоти У...