Хокінг спочиватиме поруч з Ньютоном і Дарвіном

Декан Вестмінстерського абатства вважає це абсолютно виправданим.

Хокінг С. Фото: ЗМІ

Преподобний Джон Холл, декан Вестмінстерського абатства повідомив, що британського фізика поховають поруч з іншими видатними науковцями, повідомляють Патріоти України з посиланням на Дзеркало Тижня.

"Абсолютно виправдано те, що останки професора Хокінга будуть поховані в абатстві поруч з такими видатними науковцями. Сер Ісаак Ньютон був тут похований в 1727 році. Чарльз Дарвін був похований поруч з ним в 1882 році. Інші видатні вчені поховані або вшановані неподалік. Серед останніх з них - фізики-атомники Ернст Рутерфорд, який помер в 1937 році, і Джон Томсон, похований в 1940-му", - сказав преподобний.

"Ми віримо, що дуже валиво, щоб наука і релігія разом працювали над пошуками відповідей на великі питання про таємницю життя і всесвіту", - додав він.

Нагадуємо, що Хокінг помер 14 березня на 77 році життя. В 22 роки йому діагностували рідкісне невиліковне захворювання моторних нейронів - бічний аміотрофічний склероз. Хвороба прикувала його до інвалідного візка, він практично не міг говорити, окрім як через синтезатор голосу. Однак, незважаючи на прогнози лікарів, що він проживе лише кілька років, та інвалідність Хокінг продовжив займатися науковою діяльністю і досяг світової слави.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...