​Холодильники Zanussi: Історія італійського бренду, що вже друге сторіччя є еталоном якості

Те, що в свій час вдалося простому сину коваля, могло прислужитись сценаристам Голлівуду основою для стрічки про втілення «американської мрії», тільки трапилась вона в на Апеннінському півострові.

Історія бренду “Zanussi” розпочалася понад сто років тому - у далекому 1916. Саме тоді простий італійський робітник Антоніо Зануссі заснував невелику компанію, яка займалася виготовленням опалювальних пристроїв. Антоніо намагався створити якісну та доступну для кожного техніку, і варто зізнатися, що у нього це чудово вийшло. Чайники, фільтри для води, духові шафи, плити, газові та електричні варильні панелі, мікрохвильовки, блендери, посудомийні машини, праски, пилососи та ще багато чого іншого - важко навіть згадати весь сучасний асортимент торгової марки. Безсумнівно, вся ця побутова техніка завжди користувалася шаленим попитом, але однією з найбільш популярних категорій продукції Zanussi уже більше ніж півстоліття залишаються холодильники. Чому? Відповідь очевидна: у сучасних умовах життя обійтися без холодильника майже неможливо.

Холодильник Zanussi можна придбати в moyо - цей крок допоможе самостійно переконатися у їхній бездоганній якості. Стильний дизайн, доступна ціна, чудові технічні характеристики, додаткові функції суперохолодження та суперзаморозки, зручний тип управління, а також вражаюча тривалість автономної роботи - про переваги можна говорити дуже довго. Асортимент брендових пристроїв вражає - їх розмаїття (від найпростіших однокамерних холодильників до дизайнерських двокамерних систем суперохолодження) прийдеться до смаку кожному. Вартість побутових холодильників цілком доступна - придбати їх можна за ціною від 5 тисяч гривень. Така приємна ціна ні в якому разі не є тривожним сигналом і не свідчить про монофункціональність - Zanussi просто незмінно дотримується принципу доступності.
Що стосується енергоефективності, холодильні прилади Zanussi і тут зірвали “джек-пот”: більшість із них належить до класу А+ та А++, тому користуватися ними в побуті вигідно і безпечно. Внутрішнє оснащення пристрою можна обрати в залежності від власних вподобань, стандартний набір зазвичай включає: регульовані та статичні полиці, виготовлені з так званого броньованого скла, ящики для фруктів та овочів, підставки для пляшок та яєць і спеціальні контейнери. Рівень шуму холодильників Zanussi коливається поряд із нижньою межею норми (близько 30-35 Дб), тому, як правило, вони не завдають клопоту сторонніми звуками.
Якість за доступну ціну - так позиціонує свою продукцію компанія Zanussi. Щороку вона радує своїх прихильників оригінальними та корисними ергономічними новинками. Завдяки гідним експлуатаційним властивостям та можливості довготривалого використання, техніка, виготовлена під цим брендом, вже сто років тримається на плаву та ні на мить не втрачає популярності.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...