Хто насправді "відключив" воду "ЛНР", - офіцер ЗСУ

Російські бойовики навмисно пошкоджують інфраструктуру регіону, щоб потім звинуватити в цьому "бандерівців".

Зникнення води у Луганську. Фото: vnnews.ru.

"Керівництво так званих псевдо-республік "ДНР" і "ЛНР" активно розтрубило усіма підвладним їм ЗМІ про "чергове звірство" українців – відключення "ЛНР" від водопостачання, але чомусь замовчали, що ця проблема існувала ще за часів панування там Регіонів і зокрема "смотрящего" Эфремова, які нічогісінько не зробили, щоб виправити ситуацію на краще", - написав Анатолій Кравчук у своєму блозі на Обозреватель, передають Патріоти України.

Як і їх "попереднікі", "новороси" нічого не принесли для благополуччя краю та знедоленого люду, більше того, пішли шляхом своїх синьо-голубих вчителів, з тією лише різницею, що ті грабували народ при українській владі, а ці – при російській, паралельно безкарно вбиваючи та грабуючи, ставших безправними, знедолених місцевих мешканців, при цьому, активно та масово займаючись не просто незаконним збиранням металобрухту, як раніше, а фактично варварським знищенням усієї "металокаркасної" інфраструктури краю – починаючи від залізничних, навіть не вагонів, а цілих потягів і закінчуючи складськими комплексами з металевих ангарів.

Все це добро йде на металургійні комбінати РФ для переробки, які можуть вже навіть руду не добувати. Отака собі бізнесова дружба між "братським народом" і "ватниками Донбасу". За це ж, російські куратори заплющують очі на постійні злочини так званого "ополчення", яке відверто знущається над мирними громадянами Донбасу, грабуючи ти вбиваючи їх, замість обіцяного миру, благополуччя і підвищених "російських пенсій", а ще – дешевого газу і бензину, який, наразі чомусь взагалі зник із заправок "донбасят".

Нажаль, грабіж став буденною реальністю Донбасу. Люди кинуті на призволяще і виживають, як хто може. Відсутність робочих місць і соціальних виплат породжує кримінал. Правила життя на Донбасі встановлюють бандити, які самі по ним жити не бажають, а, залякані до смерті мирні жителі, змушені їх приймати – хочеш, чи не хочеш.

Крім того, Росія продовжує вести потужну інформаційну кампанію, щодо дискредитації керівництва України, постійно видумуючи усілякі байки, щодо фактів "геноциду" з боку Києва проти так званого морально приниженого і беззахисного, але все ж "процвітаючого Руського миру", прикриваючись так званими "благими" намірами в ім'я підтримки крихкого миру та виключної турботою про "своє руськоязичне, чи руськоязичеське" населення.

Але ж, оді і ті ж байки скоро набридають, навіть "ватному" розсудку, тому росіяни й придумують кожний раз щось свіженьке, аби повеселити глядачів "голубих екранів". От і тепер, видали черговий міф про "відключення Україною "ЛНР" від водопостачання і якось, а ні півсловом не обмовились, що відключення було неповним і фактично відбулось на непідконтрольній Україні території.

Крім того, що українська сторона робить усе від неї можливе щодо виправлення ситуації, хоча будь якого руху з "тієї сторони" чомусь не помітно, чого не скажеш про пропагандистів "руського миру", які, тільки-но й встигають що робити інформаційні вкиди, тим самим, в прямому і переносному сенсі, плюючи в колодязь, з якого й пити може ще й прийдеться, якщо ж звичайно, до цього часу їх не змусять накивати п’ятами із загарбаної землі, так ненависні їм "бандерівці", чи "правосєкі".

То кому та вода в дійсності потрібна і чи потрібна взагалі? Для хоча б трошки мислячого люду давно зрозуміло, що наразі, одною із задач, що виконують бандити, постійно обстрілюючи інфраструктуру Донбасу є її фізичне знищення, для заподіяння в подальшому – гуманітарної катастрофи із обов'язковим звинуваченням у цьому Української влади.

На жаль, при постійному падінні рейтингів "нових господарів краю" на ними ж окупованій території, це чи не єдиний спосіб, хоч якось утримати населення від постійно наростаючого невдоволення, що легко може перерости й в бунт, а точніше, – у Донецький, чи Луганський Майдан і тоді, от тієї "ваті", навіть автомати не допоможуть, бо як говорять їх російські брати: "нема нічого страшніше руського бунту, безсмисленого і безпощадного".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ігнорують усі бойові посібники: Росія змогла би захопити Україну, якби слідувала власній доктрині, - експерт

неділя, 5 травень 2024, 20:00

Росія досі не змогла загарбати усю Україну, попри значну перевагу в чисельності людей та озброєнь. Одна з причин цього полягає в тому, що російська армія ігнорує власну доктрину та офіційні посібники щодо тактики ведення боїв. Про це виданню Business I...

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...