"Хто не заховався, я не винен, або Через кілька днів на фронті починається гра за участю операторів "Джавелін" - Донік

На думку волонтера, президент Порошенко не просто так особисто написав в Facebook пост про Javelin, а до того ще й тегнув президента США Дональда Трампа.

Javelin на Донбасі почнуть використовувати найближчим часом. Ілюстрація:Громадське телебачення

Комплекси Javelin можуть почати використовувати на Донбасі вже найближчим часом. Про це заявив у Facebook блогер і волонтер Роман Донік, зазначають Патріоти України.

На його думку, президент Порошенко не просто так особисто написав в Facebook пост про Javelin і тегнув президента США Дональда Трампа.

"Щось мені підказує, що скоро буде пост про результативне використання "Джавелін" (виключно в рамках мирних домовленостей). Людей, які передають і навіть продають летальну зброю, потрібно мотивувати. Показувати, як багато це значить для нас і як важлива допомога. Через кілька днів на фронті починається гра за участю операторів "Джавелін". Звучати буде так - "хто не заховався, я не винен"", - написав Донік.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...