Хто вам сказав, шо у них е скрэпы? Скрэпчики, поскрэпыши та скрэпуйочки. Вымирает нация - Степова про окупантів на Донбасі

Контингент "ополченців", які приїхали "завойовниками" на Донбас розгледіли у банях на шахтах Донбасу.

Баня на шахті. Ілюстрація:Miningwikia

"На всех шахтах есть бани. Так называются шахтные душевые, где шахтеры смывают с себя грязь после смены." Про це розповідає у своєму блозі луганська письменниця та блогер Олена Степова, інформують Патріоти України, продовжуючи:

С первых дней войны на шахтах ТОВ ДТЭК между сменами мылись ополченческие отряды шахтной самообороны, казаки, а потом и русские военные. Вот, разговорилась с банщицами.

Бабы говорят, что, мол, они, банщицы, первые поняли, что из этого русского раЯ (ударение на последней букве) не выйдет…ничего, когда увидели русско-казачью армию в шахтной бане в полном ню.

-Лена, яки там скрэпы,- шумят хором работницы шахтной бани,- хто вам, сказав, шо у них е скрэпы? Та видели мы их скрэпы. З чим там идти завоёвывать? Там, если у кого и были скрэпы, то, це единицы, их одразу бабы розхваталы и з боя вывели.

А остальне так, скрэпчики, поскрэпыши та скрэпуйочки. Вымирает нация, от их и тянет воювать. А шо им делать?! З такими скрэпчиками тока воювать, до бабы ж не пидешь, опозоришься.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...

Говорити про заморозку війни Путін схоче хіба що зі США, але не зараз, - Сергій Таран

понеділок, 6 травень 2024, 23:29

"Оголошення у розшук очільників України так званим "МВС Росії" - це відповідь Путіна на натяки української влади, що перемовини з РФ, в принципі, можливі. Це не означає, що в Росії зовсім не хочуть поговорити про те, як поставити війну на паузу. Адже с...