Хтось забрехався: Пропагандисти “ДНР” заявили про двох вбитих та одного полоненого бійців АТО

Данило Безсонов, речник “оперативного командування ДНР” заявив наступне: цієї ночі загинули двоє українських силовиків, ще двоє поранені, один у полоні.

Ілюстрація: ЗМІ

Пропагандисти “ДНР” заявили про те, що нібито в результаті спроби атаки позицій сил “ДНР” в районі Донецька українськими силовиками була проведена чергова вилазка диверсійно-тактичної групи, повідомляють Патріоти України.

Безсонов заявив наступне: “Сьогодні вночі українські силовики провели чергову вилазку диверсійно-тактичної групи. З позицій у районі населеного пункту Піски група українських силовиків з 57-ї окремої мотопіхотної бригади у кількості восьми осіб намагалася провести бойову вилазку”.

Звернемо увагу, у штабі АТО про втрати серед українських військових на Донбасі сьогодні, 17 лютого не повідомлялося. Однак, нагадаємо, що у планах терористів численні провокації біля Новотроїцького і Докучаївська.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...