"Кілька тижнів переховувався від люстрації в АТО": Нардеп повідомив скандальні подробиці про начальника нової поліції в Києві

Під час Майдану 2013-2014 років Олександр Деркач очолював Дарницький райвідділ Києва, куди звозили побитих майданівців та журналістів.

Злочини міліції проти Майдану. Ілюстрація: espreso.tv.Начальник нової поліції Дніпровського району Києва Олександр Деркач брав участь у переслідуванні активістів Майдану. Про це написав нардеп Володимир Ар'єв у своєму Facebook, передають Патріоти України.

За його інформацією, під час Майдану 2013-2014 років, Деркач очолював Дарницький райвідділ Києва. "Саме в цей райвідділ звозили побитих майданівців і журналістів. Саме в Дарницькому були порушені перші справи про участь в масових заворушеннях за драконівськими законами 16 січня. Коли Майдан переміг, Деркач щоб уникнути люстрації пішов на кілька тижнів в АТО. Все це видно з його біографії ", - написав Ар'єв і опублікував фотографії.

"Я прошу Арсена Авакова ще раз повернутися до цього питання і звільнити Деркача з цієї посади. Припустимо навіть, що один з катів Майдану пройшов очищення АТО, але це не є підставою доручати йому керувати райвідділом в новій поліції. Офіційне звернення надішлю сьогодні", - додав нардеп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...