"Кінці у воду - план зачистки?": У РФ застрелили ще одного дипломата

Ліквідувати власних співробітників - одна з улюблених "розваг" Росії ще з часів НКВС. Хоч щось не так - одразу "дубовий макінтош", звісно, за рахунок держави.

У квартирі Москви знайшли застреленим начальника відділу латиноамериканського департаменту МЗС Росії Петра Польшікова. Іншої інформації поліція не навела, – пише Радіо Свобода.

Джерело каже, що тіло виявили з вогнепальним пораненням голови. У кімнаті знайдені 2 гільзи. Травматичний пістолет лежав під раковиною у ванній. У квартирі також перебувала дружина чоловіка. На даний момент розглядаються дві версії: самогубство і вбивство. Встановлюються обставини події.

За повідомленням, 56-річний чоловік пішов із міністерства і був безробітним. Нагадаємо, 19 грудня в Анкарі вбили російського посла Андрія Карлова. Подейкують, що вбивство відбулося за замовленням Путіна. Офіцер поліції Мевлют Мерт Алтинташ вистрілив 62-річному дипломату в спину, коли той виступав на відкритті фотовиставки, присвяченій Росії.

Опублікував: Церковний Цинік

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Йде під воду єдиний завод бронемашин РФ! Наступу кінець? Бійці РФ перестріляли своїх в Бердянську

середа, 17 квітень 2024, 2:35

Військовий аналітик Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо затоплення єдиного у Росії військового заводу з вироблення і модернізації бойових машин піхоти. Мова йде про «Курганмашзавода», який незабаром ризикує опинитися під водою. Воче...

Не тільки дефіцит боєприпасів: Полковник запасу назвав найбільшу проблему оборонних ліній ЗСУ на фронті

середа, 17 квітень 2024, 0:30

Головною проблемою оборонних ліній ЗСУ є не стільки дефіцит боєприпасів і зброї, як відсутність бійців. Про це сказав полковник запасу та колишній командувач аеромобільних військ України Іван Якубець в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. "Ми з...