Навіщо російського посла наказав вбити особисто Путін, - думка священика

Це крик відчаю скаженого диктатора, який після невдач в Сирії та на Донбасі все одно мріє нарешті розв'язати Третю світову.

Колізей - вищий прояв моральної деградації людства. Найжаданіша мрія росіян - перетворити весь світ на Колізей...

Постріл в Анкарі - це не помста за Алеппо. Це не геройство чоловіка. Причина події набагато страшніша.

На мою думку, саме Путін таким чином захоче розв'язати Третю світову. Це крик відчаю скаженого диктатора. Із Сирією та Донбасом він не отримав бажаних наслідків. А ця схиблена потвора бажає лише єдиного - розв'язання Третьої світової війни та встановлення диктатури Росії у світі.

Схиблені на релігійних казках-"пророцтвах" Путін та Гундяєв перетворили політику на арену власної гордині. "Православний цар", "Третій Рим"... Чому саме на арену? Бо арена є сутністю свідомості Древнього Риму. Величний Колізей, гра життя та смерті, жорстокі збочені насолоди для глядачів, нелюдяні катування. Ось чим стане Росія у разі розвитку ідей її психічно хворого правителя. Бо саме через релігійну нікчемність, фінансову імпотенцію росіяни все більш скочуються до стану тварин. І розуміючи, що вони самі себе загнали у глухий кут, вони скаженіють.

А скажена тварина - вкрай небезпечна. Та ще й заразна. Згадується старе американське прислів'я: "Як би ти не любив свою собаку, якщо вона на тебе хоч раз кинулася - застріли її".

Записано з бесіди о. Луки Радванського.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...