Санкції, аварія Ту-154, обстріли посольства, десятки людей померли від "Глоду": Блогер нагадав про "низку успіхів" РФ за тиждень до Нового року

До цього списку варто було б додати ще й невиплату зарплат бюджетникам у регіонах, щоб зрозуміти - нічого світлого та радісного перед новорічними святами у Росії немає.

Росіянам нічому радіти на свята. Ілюстрація: ЖЖ.

"Предновогодняя неделя для России: 35 дипломатов выслано из США. Закрыто несколько посольств. Убийство посла в Турции. Украина расширила санкции против РФ. Обстрелы посольства РФ в Сирии. Крушение Ту-154. 76 погибших от "Боярышника". Путин подписал "закон о садистах". В регионах повсеместные невыплаты и задержки зарплат бюджетникам", - пише російський блогер Олександр Тверськой на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Ничего не изобретено. Ничего не создано. Ничего не произведено. Никаких хороших новостей, жизнеутверждающих открытий или рывков вперёд. Ничего светлого или радостного. Мир от России видит только агрессию, ненависть и подлость. На внешней арене одни провалы и несмываемый позор. На внутреннем болоте бесконечные поиски нового дна и сплошной сумрак. Катастрофы, бессмысленные войны, конфронтации, разруха, регресс, моральная деградация, нищета, всепроникающая ложь и членовредительство - наше кредо. Похоже, что мы это всё успешно запатентовали.

А в целом всё хорошо, конечно. Скоро "Голубой огонёк" по телевизору, Кобзон и Лепс в уши, обращение гаранта прямиком в размягченной мозг, рожа в салат и десять дней беспробудного пьянства с перерывом на крестный ход. С праздником, страна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...