"Когда к*ц*пы дорываются до халявы-то такое впечатление, что всё моментально испаряется", - український емігрант в США

Росіянина за кордоном видно здалека. І аж ніяк не за рівнем його культури та зразкової поведінки.

Ілюстрація:laikiux.lt

На нашому сайті була розміщена публікація "Кыш, нищеброды!": Туреччина вирішила відмовитися від системи "all inclusive", яку люблять росіяни", до якої читачі виклали цікаві коментарі. Одним з них, який залишив наш постійний читач під ніком Zorro, Патріоти України вирішили поділитися з Вами.

"Когда кацапы дорываются до халявы-то такое впечатление, что с прилавков всё моментально испаряется. Пошли как то в ресторан, где платишь $20 с человека и там около сотни разных блюд морских, Китайской и японской кухни. Сидят приезжие кацапы, видно уже прилично, мы посидели часа два, а эти всё работают челюстями, аж пот в тарелку капает, спиртное там не берут и посасывают в тихоря.

Мы уехали погулять и через часа 4 возвращаемся домой и я чуть не окуккел, эта кацапская срань уже хорошо подпитая стоит там на балконе курит и о чём то спорят. То есть они никуда не уходили и сидели там как минимум 7-8, а может и больше часов.

Как один желудок и печёнка всё это может выдержать? По этому их и не любят. В тот день ресторан наверное точно пролетел.:-))

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...