"Когда Путин проигрывает, он превращается в самого обычного "гопника" с околицы": Портніков про те, як російське вторгнення та Іловайська трагедія змінили хід АТО

Путіну плювати на "світову громадську думку", на санкції і дзвінки Обами та Меркель.Такою для нього є логіка Іловайська, вважає журналіст.

Іловайська трагедія змінила хід АТО на Донбасі. Ілюстрація:www.volynnews.comПодії дворічної давнини під Іловайськом докорінно змінили характер війни на Донбасі. Раніше Росія посилала воювати лише найманців і добровольців, однак, коли з'явилася небезпека їх розгрому, зважилася на пряме вторгнення регулярних військ. Про це в блозі на сайті Eспресо.tv пише журналіст Віталій Портников, коментуючи річницю Іловайського котла. зазначають Патріоти України.

"Як виглядала війна до Іловайська? Росія озброювала найманців на окупованій території і посилала на Донбас "добровольців". З найманців і "добровольців" формувалися відповідні військові загони. У бандитів не було ніяких шансів здолати наші збройні сили і добровольчі батальйони.

Війна на Донбасі наближалася до завершення. При цьому українське військове командування і політичне керівництво країни виходили з того, що Кремль не піде на пряме військове вторгнення в Україну", -. зазначив він.

"Путин - "легитимист", только пока выигрывает. Когда он проигрывает, он превращается в самого обычного "гопника" с околицы. И ни с какими нормами международного права, ни с каким "мировым общественным мнением" не считается совсем.

Именно поэтому Путин мог держать свои войска у наших границ, пока не возникла угроза самому существованию "ДНР" и "ЛНР". А когда стало ясно, что украинская армия скоро демонтирует бандитские республики, он решил вводить войска", -. пише Портніков.

Як підкреслив журналіст, після Іловайська Захід почав стримувати Україну від активного наступу, щоб Росія знову не ввела на територію України регулярні частини.

"Итак, посмотрим, как выглядит война после Иловайска. На территории Донбасса сейчас находятся вооруженные формирования, которые состоят из местных наемников и российских "добровольцев". Задание этих бандитов - устраивать провокации, поддерживать нестабильность и оказать начальное сопротивление украинским войскам в случае начала операции по ликвидации террористических анклавов", - пише він.

"Именно поэтому Кремль может нагло говорить международным наблюдателям "нас там нет". Но основной груз ответственности за сохранение "ДНР" и "ЛНР" должны взять на себя другие бандиты - регулярная армия, бандиты в российских погонах, которые находятся по ту сторону границы с нашей страной ", - додав Портніков.

"В случае возникновения угрозы для "ДНР" и "ЛНР" они могут немедленно быть введены на территорию нашей страны. Путину плевать на "мировое общественное мнение", на санкции и звонки Обамы и Меркель. Со всем этим он будет разбираться уже после того, как обеспечит результат. Как защитит оккупированную территорию от ее освободителей. Такова логика Иловайска", - підсумував журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...