"Колег, які там виступають, не розумію": Винник прокоментував свою відмову від концертів у Росії

Популярний український співак розповів, що його постійно кличуть виступати в РФ.

Популярний український співак Олег Винник прокоментував свою відмову від виступів у Росії. Артист заявив, що не розуміє, як можна їхати до країни-агресора, коли на Донбасі гинуть люди, зазначають Патріоти України з посиланням на «Новое время».

Про це співак розповів в інтерв'ю. "Мені постійно пропонують. Ось днями запрошували в Льодовий палац у Санкт-Петербурзі виступити. Будь-які мої умови — тільки приїжджай. Але я не розумію, як можна їхати, коли гинуть люди, коли стільки болю. І колег, які там виступають, не розумію. Я взагалі від цього в шоці!", - заявив співак.

При цьому він також зазначив, що єдиною його мрією є мир в Україні. "Я хочу, щоб в нашій країні настав мир. Всього іншого я і так досягну", - відповів Винник на питання, про що він мріє.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...

"Перевзувся!": На росТБ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 20:44

Російські пропагандисти звинуватили колишнього президента США Дональда Трампа в тому, що він “перевзувся”. На думку рупорів Кремля, він повинен був завадити виділенню Україні військової допомоги. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст т...