Коломойський готує "велику подлянку" рідному Дніпру - ЗМІ

Титулований футбольний клуб «Дніпро», що належить олігархові Ігорю Коломойському, припиняє своє існування.

Фото з відкритих джерелЗа повідомленням фан-сайту клубу, ФК «Дніпро» припиняє своє існування, щоб позбутися від боргів, мінусів за очками, трансферної заборони. Сумну новину передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як повідомляється, новий клуб, який, ймовірно, буде називатися «Дніпро», повинен був почати зі змагання аматорів, але спробує заощадити рік за рахунок заявки одразу в другу лігу завдяки інтеграції з іншим клубом. За неофіційною інформацією, один з варіантів - ФК «Нікополь».
Вже на найближчих сесіях Нікопольської міськради місцевий клуб можуть перевести в комунальну власність. Розглядається варіант, що місце Нікополя може зайняти хтось інший.
Наступний крок - злиття, перейменування і переїзд на «Дніпро-Арену», яка, як відомо, поки до кінця року знаходиться в ексклюзивній оренді громадської організації Академія «Дніпра» (одна з структур, підконтрольних Коломойському). Що буде після цього зі стадіоном і базою - поки невідомо. За повідомленням, ймовірно, вони будуть виставлені на продаж.
Як повідомляється, футболістам «Дніпра» нібито запропоновані контракти на рівні Прем'єр-ліги, і деякі гравці нібито вже погодилися почати сходження разом з оновленим «Дніпром». При цьому, як інформують в фан-клубі команди, футболісти не отримують зарплат з лютого-2017. За інформацією сайту, Дмитро Михайленко залишається головним тренером, а команда U-19, швидше за все, буде заявлена в турнір аматорів.
Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...