Колорит української столиці 1960-х у світлинах іноземця (фото)

Київ кілька десятків років тому весь потопав у зелені.

Залізничний вокзал. Фото: Фейсбук

На сторінці спільноти «Клуб Коренного Киевлянина» у Facebook було опубліковано світлини Києва 1961 р., повідомляють Патріоти України.

Вокзальна площа. Фото: Фейсбук

Київ в 60-х потопав у зелені, пригадують люди старшого віку. Фото столиці України зробив кореспондент компанії Comet Photo AG. Колорит тих часів відчувається у обличчях та одязі випадкових перехожих, які втрапили у об'єктив камери.

Софіївська площа. Фото: Фейсбук

Хрещатик. Фото: Фейсбук

Площа Льва Толстого. Фото: Фейсбук

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...