​Коли лоб свербить але, кулю не хочеться: Яценюк розповів про свою важливість

Можливі дострокові вибори до Верховної Ради завершаться руїною в Україні.

Про це прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив в програмі "10 хвилинах з прем'єром" ввечері 28 лютого, повідомляють Патріоти України.

"У політичній істерії я не бачу турботи про Україну. Бачу звичайний розрахунок: дорватися до влади. Для цього - відправити уряд у відставку, через тимчасовий статус паралізувати центральну виконавчу владу, змусити президента погодитися на дострокові парламентські вибори, чий результат є цілком передбачуваним - вони завершаться руїною", - наголосив Яценюк.

Політик нагадав, що вже звертався до Верховної Ради з вимогою розглянути питання відставки Кабінету міністрів, і це рішення не було підтримано більшістю членів Верховної Ради.

"Таким чином уряд юридично є повністю легітимним і продовжує працювати. Але політична невизначеність залишається, і їй треба покласти край", - впевнений прем'єр.

"Відповідальність за це лежить на всіх нас - на президенті та його фракції, на інших політичних силах, які формували коаліцію "Європейська Україна"- це "Народний фронт", "Батьківщина", "Самопоміч" та Радикальна партія Олега Ляшка, які підписували коаліційну Угода і стверджували програму дій Кабміну", - підкреслив послідовний голова уряду.

Прем'єр також зазначив, що відповідальність повинна бути реальною, а не уявною.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...