Коли Прилєпін буде лежати з кулею в лобі, в РФ будуть кричати, що укри вбили великого російського письменника, - журналіст

Матвій Ганапольський попередив, що Захар Прилєпін може загинути на українському Донбасі, і якщо це станеться, то він загине не як письменник, а як фашист і агресор.

Російський письменник З.Прилєпін став бойовиком "ДНР". Фото: КП.

Російський журналіст Матвій Ганапольський прокоментував в Facebook інформацію про призначення російського письменника Захара Прилєпіна "заступником командира батальйону" в терористичній організації "ДНР", передають Патріоти України.

"Не хочу досліджувати захоплених тарганів, які окупували голову "зберігача українства" Прилєпіна, бо він фашист по суті, до душі, - Нюрнберг досліджував таких дуже давно. І, безумовно, що Прилєпин ... як новий "поет війни" повинен був в Росії з'явитися. Проблема лише в тому, що коли наш романтик із застиглою усмішкою буде лежати на донецькій бруківці з кулею в лобі, в Росії будуть кричати, що укри вбили великого російського письменника", - зазначив він.

Журналіст порадив росіянам зупинити Прилєпіна, пояснивши йому, що участь у війні - не іграшки.

"Не письменника вб'ють, а кінченого фашистюгу - агресора, який не просто лізе до сусіда, а ще й, посміхаючись, поетичний роман про це хоче написати. Слухайте, там, в Росії, може, зупинимося цього мудачка? Шкода ж його. Поясніть йому, що він мудачок, що війна - не іграшка, а він - не Толстой. І хоча калюжа крові на бруківці буде красиво відтіняти його застиглу посмішку, яку він хотів описати в своєму романі, спробуйте пояснити йому, що "літературний спецназ" живе тільки в його е@нутій голові, а в житті за такими кінченими романтиками ходить тільки куля. Що краще "собаче весілля" літератури, ніж собача смерть ", - підсумував Ганапольський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...