Коли твій зріст на 4 см нижче за Наполеона: У мережі висміяли "розкладного" Путіна у Гамбурзі

У мережі обговорюють цікаву добірку фотографій де ріст Путіна практично такий самий як у найвищого політика Трампа.

Володимир Путін і Дональд Трамп

У мережу виклали цікаву добірку фото, на яких зріст президента Російської Федерації Володимира Путіна практично збігається з ростом навіть дуже високих лідерів інших держав і відомих політиків.

Відповідний колаж опублікував користувач Вал Мішель в своєму Twitter.

deksirjxoaqdtks_2

Фотопідбірка зібрала під собою безліч іронічних коментарів, в яких висміюють низький зріст Путіна і його «підгонку» під політичних партнерів на офіційних зустрічах.

«Крісло. Подивіться на крісло», «Як у дитячого перукаря?», – пишуть користувачі, демонструючи фото із зустрічі президента РФ з президентом США Дональдом Трампом, де крісло Путіна значно вище крісла американського лідера, що може свідчити про спеціальне регулювання його висоти.

«Для позиції стоячи у х**ла взуття на підборах. Логічно, що для позиції сидячи у нього подушка при геморої, інакше не бачу іншого пояснення», «Стопудово, в кріслах з підкачкою вся сіль. Плішивих підкачали, Трампу підспустили. А може спецом піднатужив», – підтримують дискусію інші коментатори.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп виявився одним з найвищих лідерів держав в історії сучасності: його зріст 191 см. лідер РФ Володимир Путін із ростом 165 см зайняв один щабель з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і виявився вище тільки за королеву Великобританії Єлизавету II (163 см). Президент України Петро Порошенко із ростом 180 см виявився вище на 10 см за Франсуа Олланда і нижче на стільки ж за білоруса Олександра Лукашенка.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...