"Комунізм, Сталін та вільний інтернет", або Як у Криму мітингували проти влади окупантів (фото)

В анексованому Севастополі місцеві проросійські комуністи вийшли на мітинг проти "бездарної" влади. Учасники акції нарікали на правління окупантів із "Єдиної Росії", співали пісні про СРСР та згадували Сталіна.

До акції також доєдналися ветерани та ініціатори референдуму проти так званого "глави російської адміністрації Севастополя" Дмитра Овсянникова, передають Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

Від імені присутніх ватажок російських комуністів Василь Пархоменко наскаржився на окупантів із "Єдиної Росії" та заявив, що "економіка зруйнована, обіцяних нових робочих місць немає".

Комуністи скаржились на все: "постійну гризню" між так званими "депутатами законодавчих зборів і уряду міста", низькі зарплати, зростання цін на продукти, тарифи, транспорт, корупцію, пенсійний геноцид".

Окрім того, головного севастопольського комуніста обурили висловлювання російських чиновників "у бік трудящих".

Видання "Крим.Реалії" повідомляє, що театралізовану частину мітингу взяли на себе "комсомольці". Вони влаштували флешмоб на знак протесту проти прийнятого в сусідній Росії "закону про фейки" та очікуваної заборони інтернету.

Обурювалися присутні російські комуністи і "кульковими" олігархам та "розгульним життям синків багатіїв". Поміж тим на мітингу звучали пісні про СРСР і Сталіна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...