"Кончаловский еще раз подчеркнул свою принадлежность к семье подонков Михалковых - дворянского рода постельничих": Піонтковський про антиукраїнські заяви російського режисера

Політолог назвав конфлікт між Україною і Росією "останньою сутичкою Київської Русі із Золотою Ордою".

Андрій Кончаловський. Фото:YouTube

Останні антиукраїнські заяви російського кінорежисера Андрія Кончаловського містять всі штампи путінської пропаганди в найбільш примітивному їх вигляді; це відображення ментальності "постільників Золотої Орди", до яких належить рід Михалкових. Таку думку Обозревателю висловив російський політолог, журналіст, політичний діяч Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

"Тут все штампы путинской пропаганды, даже еще более в более примитивной форме, чем у какого-нибудь Киселева или Соловьева", - сказав він.

Політолог додав: "Михалков-Кончаловский еще раз подчеркнул свою принадлежность к этой семье подонков Михалковых. Они гордятся, что это какой-то дворянский род. Но это дворянский род постельничих (должность придворного, отвечающего за убранство царской постели. – ред.). Они все время были постельничими при царях, фактически при ханах Золотой Орды, наследником которой стала Московия".

Піонтковський назвав конфлікт між Україною і Росією "останньою сутичкою Київської Русі із Золотою Ордою". "Ясно, что постельники Золотой Орды всегда будут на стороне того улуса, в котором они выросли и достигли своего материального благосостояния", - заявив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...