З архіву ПУ. Скрепу "жаба" тисне: "Прозахідний" режисер-"кримнашист", брат Міхалкова, зробив зухвалу заяву про майбутнє України (відео)

Андрій Кончаловський чомусь впевнений, нібито "Заходу Україна не потрібна".

Андрій Кончаловський. Фото: 24СМИ.

Російський режисер Андрій Кончаловський, який у свій час активно підтримав анексію Криму, вважає, що українці не потрібні Заходу. Про це росіянин заявив в інтерв'ю телеканалу "Царгород" у програмі "Червоний кут". Також він повідомив, що співчуває людям, через те, що вони помиляються, передають Патріоти України.

"Те, що відбувається зараз в Україні - це трагедія величезної кількості людей. Вона почалася з велетенської омани, яка була впроваджена у велику кількість чудових українських голів, що треба йти на Захід. Це дуже смішно, наївно. У мене крім співчуття і жалю про такий глибокій омані немає", - сказав Кончаловський.

Також він заявив, що Україна - це Малоросія, хоча, на його думку, в України і Росії "спільна культура". "Тут на жаль не можна нічого виправити. Це повинен маятник прийти туди. Вони повинні в масі своїй зрозуміти, що Заходу Україна не потрібна в тому вигляді, в якому вона хоче бути, і що це покотиться назад. І коли прийде протверезіння... Ну зрозуміло, ми ж не можемо роз'їхатися на різні вулиці, ми живемо в загальній квартирі, у нас спільна культура. Звичайно, Україна - не Росія. Але Україна не Польща, і не Словаччина, і не Румунія. Україна - це Малоросія", - заявив режисер.

Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...