"Конечно, хочется из такой республики свалить куда угодно": Невзоров прокоментував заяви Захарченко про "захоплення Лондона"

На думку російського журналіста, безглуздість ідеї про "республіки" вже давно очевидна навіть для самих її ватажків.

Олександр Невзоров. Фото: Собеседник.

Ватажок бойовиків терористичної "Донецької народної республіки" Олександра Захарченко просто мріє, якнайшвидше покинути межі рідної "республіки". Таку думку висловив російський журналіст Олександр Невзоров, коментуючи недавню заяву ватажка "ДНР" про готовність захопити Лондон, передають Патріоти України з посиланням на "Ехо Москви".

"Ну, потом что то, что называется, история не получилась. И бессмысленность этой истории, ненужность ее и ее полная позорность стала для всех, наконец, абсолютно очевидна. Сейчас там они распространяют слухи о том, что вот коварная СБУ там готовит "Майданы". Смешно этот комедийный предводитель то ли Лугандоны, то ли "ДНР" Захарченко, он почему-то заявил о своем намерении взять Лондон. Да, на полном серьезе — я сегодня читал это в интернете — он декларирует намерение вот этой своей республики захватить Лондон", — сказав Невзоров.

"Нет-нет. Я его понимаю. Я его понимаю, потому что, конечно, хочется из этой республики свалить куда угодно, и даже в Лондон. Главное, чтобы они не поменяли целей. И если они, например, решат захватывать силами "ДНР" не Лондон, а, например, Нью-Йорк, чтобы они... Надо им карту дать, чтобы они не забрели бы случайно в какой-нибудь гей-квартал, и всей лугандонской армией не попали бы в какой-нибудь кабачок типа "Голубой устрицы", потому что тогда, в общем, с освободительным движением на юго-востоке Украины будет окончательно покончено", — додав він.

За його словами, керівництво ДНР не воюватиме в Сирії, тому що "Сирия — это некий спектакль для ваты, не имеющий никакого смысла и никакого эффекта". Нагадаємо, колишній секретар "ради безпеки" самопроголошеної "ДНР" Олександр Ходаковський розповів про втрати і проблеми в бандах "ДНР".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - Віктор Андрусів

субота, 20 квітень 2024, 0:16

"Я не прихильник теорій змов. Навпаки, прихильник фрази: "Не треба пояснювати всесвітньою змовою звичайне розп...здяйство". Але поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - пише політолог Вікт...

Дивно, але в ініціативах Джонсона щодо допомоги Україні немає зради, - Роман Шрайк

субота, 20 квітень 2024, 0:00

"Позавчора був важливий день для надання допомоги США Україні, давайте трохи підсумую", - пише журналіст Роман Шрайк у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Спікер Джонсон виступив з ініціативою ухвалити п'ять законопроєкт...