Конфлікт з Парасюком змусив придивитись до полковника пильніше: Мережу вразила декларація командира донецького спецназу МВС Голубана

Найбільше користувачів соцмережі вразило те, що Юрій Голубан якимось дивним чином спромігся перед війною придбати квартиру у Донецьку за дуже смішну ціну.

Юрій Голубан. Фото: соцмережі.

"Командир батальона спецназначения полиции Донецкой области Юрий Голубан за 2015 год задекларировал, что имеет в собственности 70 000 долларов наличными. Как сообщает Харьковский антикоррупционный центр, жена Юрия, Ольга задекларировала 10 000 долларов и 4000 евро наличными", - написав Віктор Остафійчук на сторінці спільноти "Патріоти України - єднаймося!" у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"Также в декабре 2015 году Ольга Голубан за полмиллиона гривен приобрела Volkswagen CC 2012 выпуска. Кроме этого, Голубан в октябре 2013 года в Донецке приобрел квартиру площадью 75,7 кв.м. за 18,2 тысячи гривен. Семья Голубана владеет еще одной квартирой в Донецке площадью 49,2 кв.м.
2015 года Юрий Голубан заработал 78 800 гривен. Также ему насчитали 39,2 тысячи гривен пенсии. Жена Ольга в 2015 году заработала 869 гривен. Никто из семьи Юрия Голубана не зарегистрирован, как ФЛП и не имеет каких-либо долей в фирмах", - додав він.

Найбільше користувачів соцмережі вразило те, що Юрій Голубан якимось дивним чином спромігся перед війною придбати квартиру у Донецьку за дуже смішну ціну:


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...