Концерт Орбакайте в Києві відмінили

Названа нова дата

У столиці України - Києві не відбудеться запланований на 6 березня концерт російської естрадної співачки Крістіни Орбакайте. Про це повідомляється на сайті Національного палацу мистецтв «Україна», інформують Патріоти України.

«Адміністрація Національного палацу мистецтв« Україна »повідомляє, що організатори запланованого на 6 березня 2017 концерту Крістіни Орбакайте поки переносять дату цього заходу на 26 вересня 2017 року», - зазначено в опублікованому повідомленні.

«Київ знаходиться в умовах зовнішньої військової агресії, також присутнє загальне обурення громадськості, яке виникає через можливе проведення концертів артистів, творча діяльність яких пов'язана з країною-агресором - Російською Федерацією», - прокоментували організатори заходу зрив концерту.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...