"Корнет "оскаржує рішення суду"?": Центр Луганська блокували невідомі "зелені чоловічки" без розпізнавальних знаків (відео)

Люди, що представляються як "Беркут", оточили центр міста і взяли "під охорону" адмінбудівлі.

Плотницький і Корнет. Фото: соцмережі.

"Годовщину майдана сегодня отмечают и в Луганске. Центр города блокировали неизвестные "зеленые человечки" без опознавательных знаков. Скорее всего это люди отстраненного Плотницким "министра внутренних дел" Игоря Корнета, который решил не сдаваться без боя", - пише журналіст Денис Казанський на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Конфликт зашел в терминальную фазу. Ночью на сайте "МВД ЛНР" появилось открытое обращение к Плотницкому, в котором "народная милиция" заявляет, что согласна работать только под началом Корнета.

Видно, через Кремль не сумели разрулить. Решили выяснять на месте, у кого больше стволов. Кто проиграет – тот и украинский шпион, ггг".

Про це у Facebook написав також і журналіст Андрій Діхтяренко. "У Луганську під управління МВС підігнали БТР, будівлю оточили озброєні люди, деякі з ручними гранатометами. Схоже, Корнет вирішив "оскаржити рішення суду" про звільнення з посади міністра", - написав він.

Він наголосив, що "війнушки" відбуваються в самому центрі міста. "Тепер головне, щоб у процесі "подачі апеляції" не постраждали жителі навколишніх будинків", - додав журналіст.

За інформацією місцевих ЗМІ, люди, що представляються як "Беркут", оточили центр міста і взяли "під охорону" адмінбудівлі. За їх словами, це викликано "проведенням навчань".

У свою чергу координатор групи "Інформаційний опір", народний депутат Дмитро Тимчук повідомив, що безпосередньо перед звільненням Корнет дав вказівку підлеглим йому підрозділам перейти на "посилений режим служби".

"Зокрема, всім співробітникам "МВС ЛНР" було заборонено залишати свої робочі місця "аж до особливого розпорядження", організовані бойові чергування для можливого протистояння фізичному захоплення об'єктів "МВС ЛНР" підрозділами інших "силових відомств ЛНР", лояльних до Плотницького", - написав він у Facebook.

Як наголосив Тимчук, в оточенні Плотницького ці заходи викликали резонанс із формулюванням про підготовку Корнетом "силового перевороту і захоплення влади".

Водночас "МВС ЛНР" звернулося до ватажка "республіки" з відкритим листом, в якому висловили обурення звільненням Корнета і зажадали від Плотницького "компромісного рішення" цього питання.

У соцмережах також звернули увагу на те, що перед початком подій в Луганську в місто прибув російський пропагандист Олександр Коц.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...