Короля грає його свита: Вразив пропускний контроль до Адміністрації Президента - родина загиблого Героя

Українці після Майдану ніяк не можуть звикнути, що побаченню з першою особою держави, котрий не так давно звертався до співгромадян на площах і лазив по барикадам, передує досить тривала і дещо образлива процедура

Патріоти України пропонують ознайомитися з враженнями волонтер Юлії Алексійчук, родички загиблого героя, котра днями відвідала АП і поділилася цим на своїй сторінці у ФБ.

Сьогодні була з родиною в Києві в Адміністрації Президента на нагородженні мого дядька орденом "За мужність" посмертно.

Перше що вразило, це пропускний контроль до Адміністрації - паспорт, металошукачі. Телефон і інші пристрої для запису забирають одразу і повертають на зворотньому шляху.

Ну потім зустріли, напоїли чаєм з печивом (доречі, не Рошенівським).

Провели на президентський поверх, і там знову та ж процедура що і при вході - рамки, паспорт, просвічування сумок. Неприємно вразило те, що перевірили металошукачем навіть портрет загиблого бійця, який батько взяв з собою, говорячи "не мені вручають, а йому".

На поверсі було, крім того, багато охорони. Дуже сподобався колоритний оператор, який весь час щось жував.

Коли зайшов Порошенко, то вже реально було смішно - спочатку з'явився охоронець, а слідом за ним і він. Я розумію, що ми, мабуть, представляли велику загрозу для його життя, особливо мама з маленькою дитиною, але можна було обійтись і без цього всього пафосу.

Так от, до чого я веду - якби так оберігали наших хлопців, то можливо і не було б зараз стільки посмертних нагород. Але в нас чомусь на першому місці стоїть безпека однієї людини, яка повинна була служити народу.

Натомість, Президент просто боїться цей же народ, і мабуть правильно робить. "Довіру" він заслужив чималу.

На 15 годину був вечір пам'яті останніх захисників ДАП, де зібралось родини 59 загиблих і безвісти зниклих героїв, а також їхні бойові побратими. Я думаю, як головнокомандувач ЗСУ, Порошенко мав би що їм сказати, але вкотре або злякався, або просто вирішив що всі вони не варті уваги його величності.

Всім хлопцям які загинули, низький уклін і вічна слава.

Кіборги витримали - не витримав бетон!

P.S. все ж ще один телефон і плеєр з диктофон ом я пронесла з собою, так що працюють не дуже.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цікава статистика: Журналісти підрахували, скільки людей вбили російські військові після повернення додому за два роки

четвер, 25 квітень 2024, 20:17

Окупанти, які повернулися з війни проти України у РФ, впродовж двох років убили понад 100 людей. Найчастіше вони розправлялися з родичами та знайомими. Про це повідомило російське видання "Верстка" у четвер, 25 квітня, передають Патріоти України. Видан...

Досі вважає Путіна "впливовим політиком": Славу Дьоміна жорстко засудили за інтерв'ю з Анною Алхім

четвер, 25 квітень 2024, 20:06

Українського ведучого Славу Дьоміна засудили в Мережі за інтерв'ю зі скандальною блогеркою з Дніпра Анною Алхім, яка раніше висловлювала захоплення диктатором Володимиром Путіним. В інтерв'ю з Дьоміним вона заявила, що Путін «нагинає весь світ» і знову...