Котиків скоттиш-фолд скоро може не стати

Ветеринари Британії закликали припинити їх розведення.

Фото: nv.ua

Британська ветеринарна асоціація закликає зупинити розведення кішок породи скоттиш-фолд або шотландська висловуха через загрозу їх здоров'ю, повідомляють Патріоти України із посиланням на Нескучные новости.

Представники породи британських висловухих, що зародилася в Шотландії в 1960-х роках, відомі своїми невеликими вухами і наразі поширені у всьому світі. Однак нещодавно ветеринари з'ясували, що у котів цієї породи через їх особливість можуть розвинутися невиліковні хронічні хвороби. Зокрема, генетичні особливості, які впливають на вуха, сприяють розвитку артриту.

Шотландська висловуха кішка або скоттиш-фолд — порода кішок зі специфічними вухами, які загнуті вперед і вниз. Причиною незвичайної зовнішності цих кішок є генна мутація, через що Британська ветеринарна асоціація і хоче зупинити їх розведення.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...