"Кожен чоловік знає її ім'я, кожна жінка знає її обличчя": Скарлет Йохансон зіграла роль Іванки Трамп в шоу (відео)

Голівудська актриса звинуватила дочку американського президента в лицемірстві.

Скарлет Йохансон зіграла роль Іванки Трамп в шоу. Фото korrespondent.netПопулярна американська актриса Скарлетт Йоханссон висміяла дочку президента США Іванку Трампа в гумористичній програмі Saturday Night Live на телеканалі NBC, повідомляють Патріоти України із посиланням на Кореспондент.

Голлівудська зірка з'явилася в ролі Іванки в рекламі неіснуючих духів Complicit (Співучасник). "Для женщины, которая могла бы остановить все это, но не будет", - говорить в скетчі Йохансон, звинувачуючи Івантку Трамп в лицемірстві.

В "рекламі" голос за кадром представив Іванку так: "Каждый мужчина знает ее имя, каждая женщина знает ее лицо. Когда она входит в комнату, все смотрят на нее, она - Иванка. Она красивая, она сильная, она соучастница".

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...