"Кожна країна, як зіницю ока, охороняє свою мову. А що з нами не так? Звідки ця вроджена меншовартість?" - Олена Мозгова

На думку продюсера, мова для українця нарешті має стати персональною ділянкою кордону самоідентифікації себе, як частини української нації.

Олена Мозгова. Фото:Глянець

"Я от все думаю, ну що з нами не так? Звідки ця вроджена меншовартість?" Про це пише у своєму Facebook продюсер Олена Мозгова, передають Патріоти України, продовжуючи:

Ну чому, коли представники Франції, Німеччини, Португалії, Сербії, Швеції на Євробаченні співають рідними мовами і що головне, перемагають, ми не дивуємось? І чомусь ніхто їх не змушував/просив перекладати їх пісні!

Навпаки, кожна країна з гордістю сприймала те, що їх найкращу мову в світі зайвий раз почують інші!

Ми ж нєєєєє, ми хочемо бути в трендах і "попереду всієї планети", ми, ще не до кінця самоідентифікувавшись як українці, вже прагнемо бути людьми світу і всесвіту, голубами миру і нести.. а що нести? Те, чого в кожній з цих країн і так повно!?

Але кожна країна, як зіницю ока свого, охороняє національну культуру, одною з найголовніших частин якої є мова!

Мова для українця нарешті має стати персональною ділянкою кордону самоідентифікації себе, як частини української нації!

Дякую ще раз всім, хто голосував за прекрасну співачку і гарну пісню українською! Tayanna, Михаил Ясинский можете на мене розраховувати, я підтримаю всім, чим зможу!

Всіх своїх друзів, хто такими себе вважає, прошу підтримати прекрасну буковинку Tayanna на наступну суботу! У мене поки все!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Минулого року Байден міг досягти з китайцями компромісів по завершенню бойових дій в Україні. Але зараз вони вже ні про що з ним домовлятися не будуть, - Віктор Андрусів

субота, 27 квітень 2024, 0:00

"Китай і проблема завершення війни. Від самого початку війни Китай був союзником РФ. Але не від самого початку він брав у ній активну участь. Зрозуміло, що китайці щиро вірили в "Київ за три дні", і в їхній прямій допомозі потреби не було. Але після ро...

Замінить Leopard 2 і Leclerc: Німеччина і Франція домовились створити танк нового покоління

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:44

Німеччина та Франція хочуть спільними зусиллями створити танк нового покоління до 2040 року. У п’ятницю міністри оборони двох країн заявили про перехід до наступної фази проекту. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Зазначається, що у 2017 ...