"Козырь пока не выкладывают на стол, и я это связываю с процессом Минск-3", - Пономар про справу збитого Боїнга

За прогнозом оглядача, 13 вересня під час Генасамблеї ООН можуть з'явитися нові подробиці у цій справі.

На місці катастрофи Боїнга. Фото: Рейтерс.

Публікацію офіційного документа про трагедію малайзійського авіалайнера вже двічі відкладали. Швидше за все, цей козир викладуть на стіл під час переговорів в Мінську. Політичний оглядач Олег Пономар впевнений, що дані про катастрофу Boeing в Донбасі будуть перевагою України і її партнерів під час переговорів, передають Патріоти України. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі.

“И вот на вторую годовщину мы имеем три синхронных заявления и событие: Госдеп США призвал создать основу для наказания виновных, сбивших MH17; комиссар ин. дел ЕС Могерини призвала привлечь к суду всех прямо или косвенно причастных к гибели самолета рейса MH17; представители Украины, Австралии, Бельгии, Нидерландов и Малайзии при ООН также напомнили о требовании Совета безопасности ООН привлечь к ответственности виновных”, - написав Пономар.

Він також нагадав про докази причетності Кремля до трагедії з Boeing, опубліковані в звіті Bellingcat. За прогнозом оглядача, 13 вересня під час Генасамблеї ООН можуть з'явитися нові подробиці у цій справі. Крім цього, не варто забувати про співпрацю з Канадою і навчання військових інструкторами канадської армії. Порушувати питання присутності іноземців в Україні не варто до кінця їх терміну перебування в країні.

У квітні 2017 року буде зрозуміло, яку допомогу у Оттави можна буде просити в майбутньому. 18 липня в Одесі стартують 15-е українсько-натівські навчання "Сі Бриз - 2016". Мінфін України за допомогою всесвітньо відомого аудиторського Агентства PwC починає внутрішню реформу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вторгнення з Білгородщини на Харківщину: ISW назвав стратегічну мету окупантів та як далеко і де саме їм вдалося просунутися у перший день наступу

субота, 11 травень 2024, 8:14

Російські наступальні операції вздовж кордону у Харківській області, ймовірно, мають стратегічну мету привернути і закріпити українські сили на цій осі, щоб уможливити російське просування в інші райони сходу України. Про це у своєму свіжому звіті пише...

Ріта Ора у елегантній голій сукні блиснула чудовою фігурою на модній вечірці з благодійним забарвленням (фото)

субота, 11 травень 2024, 7:44

Співачка любить епатувати публіку своїми відвертими образами. Тим більше коли є вдала нагода. Met Gala минув, але пристрасті навколо нього все не вщухають. Ще й досі преса обговорює сміливі цьогорічні вбрання зірок. Так Ріта Ора своїм пікантним аутфіто...