"Країна недолюблених і недотр*ханих людей!?" - Ганапольський в ефірі про Україну

Журналіст заявив, що "кидатися каменюками під Верховною Радою українці можуть, Майдани збирати можуть, а поговорити про любов не можуть".

Матвій Ганапольський. Фото:iPress.ua

Матвій Ганапольський дозволив собі в ефірі некоректне висловлювання на адресу українців. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на допис Валентини Руденко у Facebook.

"Ведучий українського телеканалу "Прямий" Матвій Ганапольський запитує в ефірі: "Україна - країна недолюблених і недотраханих людей!?" Я подумала мені почулося. На жаль ні, мені не примарилось - це прозвучало о 20.40, щойно ,в середу, 18 жовтня, 2017 року".

Також, за її словами, Ганапольський додав: "Кидатися каменюками під Верховною Радою ви можете, Майдани збирати можете, а поговорити про любов не можете..."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...