Країна негативної селекції: "Посмотрите на эти лица -тихие, скользкие, ни мнения, ни интеллекта" - бізнесмен Чичваркін про політичний режим в РФ

Путін у Росії виступає "гарантом корупції і негативної селекції".

Євген Чичваркін. Фото:forbes.net.ua

До 2018 року в Росії очікується зміна політичного режиму і, як наслідок, створення тимчасового уряду. Про це заявив в інтерв'ю Радіо Свобода російський бізнесмен, який проживає в Лондоні, Євген Чичваркін, передають Патріоти України.

За його словами, він обговорював тему створення перехідного уряду з російським опозиціонером, екс-главою компанії ЮКОС Михайло Ходорковським.

"Потрібно бути готовим. Ми відкрито говорили. Ходорковський сказав, що це буде в 2024 році чи трохи раніше, а я сказав, що це буде в 2018 році або трохи пізніше", - припустив Чичваркін.

На його думку, президент Росії Володимир Путін є "гарантом корупції і негативної селекції".

"Россия – это страна победившей отрицательной селекции. Посмотрите на эти лица – это не лица, это е...а идут. Посмотрите на эти лица – это охранники, вахтеришки, одни вахтеришки идут. Тихие, скользкие, ни мнения, ни интеллекта. Безличностные существа", - вважає бізнесмен.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Окупанти не захопили Очеретине, але контролюють частину селища, - військовий експерт

середа, 24 квітень 2024, 20:02

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко повідомив, що російські війська контролюють лише частину села Очеретине, передають Патріоти України. "Очеретине повністю ще не втрачене. Там продовжуються бойові дії. Росіян...