"Країна схожа на автомобіль, який з прискоренням мчить до бетонної стіни", - російський політик

Російська влада планує витрачати гроші платників податків на війну без їх відома.

Лев Шлосберг. Фото: Новая газета.

Російський політик Лев Шлосберг написав у своєму блозі про дії російської влади У Росії є гроші на окупацію України і на війну в Сирії, але немає грошей на мир. Про це пише у своєму блозі російський політичний діяч Лев Шлосберг, передають Патріоти України.

"Дії російської влади все більше нагадують логіку самогубця. Країна схожа на автомобіль, який з прискоренням мчить до бетонної стіни", - пише політик. "Ця війна схожа на агонію, коли в топку кривавої машини кидається все – люди, гроші, репутація", — продовжив Шлосберг. Він вважає, що російська влада планує витрачати гроші платників податків на війну без їх відома. А також про це не будуть знати Держдума, Рада Федерації та міністри уряду, які відповідають за соціальну політику.

"Якщо так піде і далі, то бюджет будуть вносити в парламент повністю закритим і без пояснень: на яку статтю не глянь — все проти людей. Збалансувати прибуток і витрати в проекті бюджету 2017 року не виходить досі", — написав політичний діяч. Він стверджує, що Кремль буде шукати гроші на війну у бідних і беззахисних росіян. "Ця війна не за народ Росії, не за його благополуччя, не за свободу та незалежність Батьківщини. Є гроші на окупацію України. Є гроші на сирійську авантюру. Є гроші на смертоносну зброю. Є гроші на війну та ворожнечу. Все для війни. І при цьому нічого для перемоги", – написав Шлосберг. На його думку, ще нікому не вдавалося "вийти переможцем із смертельної петлі", адже гроші рано чи пізно все ж таки закінчаться.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...