"Країна захлинеться у крові": Експерт вказав на реальний план розвалу РФ терористами «ЛДНР» та "ІД"

На думку українського експерта, допоможуть терористам із «ЛДНР» їх «колеги» із Ісламської держави.

Російські бойовики продовжать свої злочини у Росії. Фото: online.ua.

Україна рано чи пізно звільнить Донбас від російської окупації, а слідом і від російських найманців. Останні повернуться на батьківщину, де влаштують справжній переворот. Це найімовірніший варіант розпаду Російської федерації, впевнений директор Центру близькосхідних досліджень Ігор Семиволос. Новину передають Патріоти України із посиланням на Пресу України.

Семиволос озвучив такий план, аналізуючи останній рік «роботи» російських терористів на Донбасі. «Стосовно «ЛНР» та «ДНР», то якщо Росія буде втрачати ініціативу, і Україна поступово видавить ці терористичні організації, ці люди опиняться на території Росії, і будуть дестабілізувати ситуацію всередині РФ», - припустив Семиволос.

На думку українського експерта, допоможуть терористам із «ЛДНР» їх «колеги» із Ісламської держави. По поверненню у Росію окремих бійців «ІД» країна захлинеться у крові, адже радикали сприятимуть сплеску ісламізму.

«Росія зробила багато для того, що проісламістські групи і моджахеди, які воювали на території Росії на Північному Кавказі, виїхали на територію Сирії. Тому виявилося, що значна кількість людей, які знаходиться у керівництві «Ісламської держави», мають російське походження, або так чи інакше відносяться до цієї країни, або з країн Центральної Азії... Коли цей проект завершиться, а він, очевидно, завершиться, ті люди, які перебувають у лавах угруповання, повернуться в Росію і Центральну Азію. І ми будемо спостерігати новий сплеск ісламізму, у випадку якщо будуть ознаки дестабілізації ситуації і розпаду держави», - підсумував експерт. Нагадаємо, раніше Семиволос заявляв, що Туреччина в сирійському конфлікті веде власну гібридну війну, яка б'є по планах президента РФ Володимира Путіна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...