Краще б він рибок розводив: Американський хлопець по пояс у воді вигулював собаку (відео)

​Кореспондент телеканалу Fox News взяв коротке інтерв’ю у хлопця, який після шторму вигулював у воді собаку.

Репортери телеканалу Fox News приїхали в місто Галфпорт в штаті Міссісіпі, щоб зняти наслідки тропічного шторму "Сінді" і поговорити з місцевими жителями. Журналіст помітив хлопця, який у воді вигулював собаку, передають Патріоти України.

Журналіст запитав хлопця чи зручно йому так гуляти, на що той відповів, що не дуже. Після цього кореспондент запитав, чи обов'язково потрібно було вигулювати собаку після шторму.

"Я не хочу, щоб вона напудила в будинку, а мені прибирати потім", – заявив хлопець.

На цей фрагмент сюжету звернули увагу користувачі Reddit, тож ролик став популярним в мережі.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...

"Перевзувся!": На росТБ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 20:44

Російські пропагандисти звинуватили колишнього президента США Дональда Трампа в тому, що він “перевзувся”. На думку рупорів Кремля, він повинен був завадити виділенню Україні військової допомоги. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст т...