"Красномовний заповідник-карантин радянського спадку" - блогер про єдине місце в Україні, де не варто проводити декомунізацію

Напіврозвалені, покинуті, безлюдні міста й селища Чорнобильської зони відчуження у майбутньому стали б для усього світу ідеальною інсталяцією "комуністичного раю".

Покинута Прип'ять. Ілюстрація:wiztours.com

"В Україні є місце, де справді не варто проводити декомунізацію. Це зона ураження радіаційним викидом з Чорнобильскої АЕС – один з останніх акцентованих подарунків і спадків, залишених нашій країні від радянської імперії." Про це пише Володимир Шередега на сайті каналу 24, передають Патріоти України, продовжуючи:

Саме ця зона і могла б стати ідеальним місцем для створення так званого музею соціалістичного минулого, яким вже декілька років у нас намагаються хоч трошки заспокоїти закінчених ватників, що дуже сильно переживають за долю навіть вже демонтованих пам'ятників Леніну. Зона стала б не просто музеєм, а і дуже яскравим прикладом усього соціалістичного спадку.

В місті Чорнобиль пам'ятник Леніну досі стоїть цілий і неушкоджений. І його не треба там зносити, або демонтувати. Так само мають залишитись і усі радянські герби та символи на багатоповерхівках покинутої Прип'яті.

Більше того, в найближчому майбутньому в Чорнобильску зону розумно було б звезти усіх врешті-решт таки демонтованих, або знесених Ленінів, Щорсів та Косіорів, а за ними вже незабаром також Жукових, Зигіних і Ватутіних. Тих, яких розумні люди до того моменту ще досі не переплавлять на гармати, чи якісь інші хоча б трошки корисні речі. Усі зірки, серпи і молоти з українських станцій метро, фасадів ВДНГ, стел і монументів слід також звезти туди.

Зона стане неймовірно красномовним заповідником-карантином радянського спадку. В найбільш достойному, символічному й показовому вигляді. Кожен страждаючий за славним радянським минулим буде мати можливість поїхати туди і вгамувати свою ностальгію, зробивши певний внесок в український оборонний бюджет. Більше того, подібні прагнення будуть заохочуватись на всіх рівнях. Для всіх бажаючих розумним буде розгорнути цілу паломницьку комуністичну Мекку.

Напіврозвалені, покинуті, безлюдні міста й селища зони відчуження у майбутньому стали б для усього Світу ідеальною інсталяцією комуністичного раю. Більш красномовною, ніж меморіали жертвам репресій, чи колишні концентраційні табори смерті, з яких іноді роблять сучасні музеї. Саме тим місцем, в якому настільки довгоочікуваний комунізм врешті-решт все ж буде остаточно і безповоротно побудовано.

В кінці кінців, ми будемо сильно сподіватись на те, що вже скоро услід за усіма своїми Ленінами на постійне поселення в зону переїдуть і усі українські соціалісти, які ще дотягнуть до того часу. Навіть ті з них, які вже двадцять з лишнім років намагаються робити вигляд, що вони зовсім і не соціалісти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...