Кремль недооцінив реакції населення й еліти США на хакерські атаки під час президентської кампанії - Венедиктов

Журналіст прогнозує, що Сенат проголосує за санкції проти РФ, а президент США Дональд Трамп підпише цей закон.

Олексій Венедиктов. Фото:https://www.radiosvoboda.org

Кожен член Конгресу США отримав від американських спецслужб інформацію про участь РФ у кібератаках на американські ресурси під час президентських виборів. Про це написав у блозі на сайті Эхо Москвы головний редактор радіостанції Олексій Венедиктов, передають Патріоти України.

"Проблема – керівництво нашої країни недооцінило реакції населення й еліти США на хакерські атаки під час президентської кампанії. Наскільки мені відомо, кожному члену Конгресу було надіслано витяг із довідки чотирьох спецслужб про участь Росії в цій атаці", – повідомив він.

За інформацією Венедиктова, довідку готували Центральне розвідувальне управління, Агентство національної безпеки, військова контррозвідка та консульський відділ Держдепартаменту США.

"Довідки мали кілька рівнів секретності – залежно від допуску конгресмена – 435 членів Палати представників і 100 сенаторів. І лише одна із цих 535 осіб висловила сумнів і запросила додаткову інформацію", – написав Венедиктов.

Він прогнозує, що Сенат проголосує за санкції проти РФ у співвідношенні 95 до 5, а президент США Дональд Трамп підпише цей закон.

"Що стосується доказів для нас, то держсекретар Тіллерсон прямо сказав Лаврову, що вони не будуть розкривати способів і методів збору інформації розвідками США в Росії. Загалом, послав", – вважає Венедиктов.

Як повідомлялося раніше, 25 липня Палата представників Конгресу США підтримала законопроект про нові санкції щодо Росії, Ірану і КНДР. Тепер документ подадуть на розгляд у Сенат, а далі – на затвердження президенту США Дональду Трампу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...