Кремль ще сьорбне лиха з цим оригіналом: "Трамп обещал сбивать российские самолеты, если они полетят над фрегатами США", - американський сокурсник Путіна

Тепер на політичній карті світу з'явилися два екзотичних політичних діяча: один - в Кремлі, інший - в Білому домі.​

Дональд Трамп та Володимир Путін. Ілюстрація: Радіо Свобода.

Незважаючи на лояльні висловлювання Дональда Трампа на адресу президента РФ, як саме поведе себе новообраний президент США у зовнішній політиці, поки ніхто не знає. Про це в авторській колонці для видання "ГОРДОН" написав колишній радянський розвідник і однокурсник Володимира Путіна по Інституту імені Андропова, а тепер американський фінансовий аналітик Юрій Швець, який більше 20 років тому емігрував в США. Патріоти України пропонуюь вам ознайомитися із його міркуваннями з цього приводу.

"Трамп очень экзотический и непредсказуемый человек, чего теперь от него ждать, никто не знает. Он – абсолютная вещь в себе. Внутри США натворить глупостей Трампу никто не даст: в Конгрессе достаточно сил и возможностей, чтобы пресечь любые возможные безумные инициативы нового президента. Что касается внешней политики – вопрос открыт, тут у Трампа развязаны руки", – впевнений Швець.

Аналітик підкреслює, що тепер на політичній карті світу з'явилися два екзотичних політичних діяча: один - в Кремлі, інший - в Білому домі. "Чего теперь ждать всему миру? Никто пока не делает никаких прогнозов, Трамп слишком непредсказуем и экзотичен. Но одно ясно наверняка: в Кремле заседает экзотический персонаж, теперь еще один появится в Белом доме. Боюсь, Боливар истории двух таких деятелей не выдержит", – зазначив Швець.

Колишній розвідник також додав, що незважаючи на заяви Трампа в підтримку політики Росії, він цілком здатний на жорсткі рішення по відношенню до Кремля. "У Путина была надежда снюхаться с Трампом, но не получится. В отличие от кремлевского гопника, Трамп сделал себя сам, в то время как в России в результате отрицательного отбора Иван-дурак стал царем. Позволить такие выкидоны, которые Вова делал при Обаме, не выйдет. В ходе предвыборной кампании журналисты спросили Трампа: "Допустим, вас изберут президентом. Как поступите, когда российские самолеты опять будут летать над американскими фрегатами?" Трамп ответил: "Дам команду сбивать", – нагадав Швець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: