Кремль в істериці: Промова Трампа у Варшаві стала для Путіна холодним душем - Піонтковський

Російський політолог вважає, що виступ президента США у Польщі є "прелюдією" до його завтрашньої зустрічі з президентом РФ.

Трамп під час промови у Варшаві. Фото:https://ukrainian.voanews.comПрезидент США Дональд Трамп своїм виступом у Варшаві влаштував "холодний душ" для президента Росії Володимира Путіна. Про це виданню Гордон заявив російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

"Оточення Трампа виступало проти його "повномасштабної"зустрічі з Путіним, однак він особисто наполіг на цьому. Тобто Трамп не захотів зустрічі десь в коридорах біля туалету. Однак сьогоднішня промова Трампа у Варшаві стала для Путіна холодним душем. Вперше Трамп різко критикував Путіна і всю зовнішньополітичну діяльність РФ", - зазначив Піонтковський.

За його словами, у Варшаві Трамп "чітко озвучив вірність США п'ятій статті статуту НАТО". Так, він нагадав, що раніше було підписано документ про продаж Польщі найсучаснішої системи протиракетної оборони.

"Я з цікавості подивився російські ток-шоу - там публіка просто в сказі з цього приводу. Деякі навіть вимагають, щоб Путін відмовився від зустрічі з Трампом", - зазначив публіцист.

На його думку, президент США завдав удару по очікуваннях Москви. "Трамп славиться своєю непередбачуваністю. Що стосується санкцій, то навряд чи американський президент якось потішить Путіна. А сьогоднішня промова дуже обнадійлива.

Це приємна несподіванка. Думаю, це прелюдія до завтрашньої зустрічі з Путіним. До того ж, не забувайте, що Тіллерсон (держсекретар США Рекс Тіллерсон - ред.) відвідає Київ. Тобто американське керівництво приділяє особливу увагу Україні", - резюмував Піонтковський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...