Кремль застосовує на Донбасі все більше бузувірську зброю: Захисників України накрили запалювальними мінами - волонтер (фото)

З огляду на те, що наша велика бойова техніка й артилерійське озброєння відведені згідно з Мінськими угодами, метою таких обстрілів були дерев'яні споруди, бліндажі, де прибуває особовий склад ЗСУ, написав Мирослав Гай.

Фото:facebook

21 серпня, у неділю, терористи з так званої "ДНР" застосували проти сил АТО запалювальні міни 120 калібру. Відомо, що даний вид мін заборонений Мінськими домовленостями. Про це написав у своєму Facebook військовий журналіст Мирослав Гай, передають Патріоти України.

"Сегодня на линии разграничения, в Донецкой области, противник использовал зажигательные мины 120 калибра. Ввиду того, что наша крупная боевая техника и артиллерия отведены в силу Минских соглашений, целью таких обстрелов очевидно были деревянные сооружения, блиндажи, где прибывает личный состав ВСУ.

Требую наблюдателей ОБСЕ обращать внимание на такие факты и заняться выполнением своей работы." - написав волонтер.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело