Кремлівська пропаганда про це не розкаже: Волонтери оприлюднили подробиці трагедії в Одесі (фото)

Першими загиблими 2 травня 2014 були саме проукраїнські активісти. На Грецькій площі, ще до подій на Куликовому полі, "антимайданівці" напали на активістів і застрелили шістьох людей.

Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року. Фото:Кореспондент.net

Волонтери опублікували чотири факти про трагедію в Одесі, що сталася 2 травня 2014 року, про які "ніколи не розкажуть російські ЗМІ". Відповідну інформацію в Facebook оприлюднила спільнота "Інформаційні війська України", передають Патріоти України.

"Зіткнення почалися не на Куликовому полі, а на Грецькій площі, коли озброєні вогнепальною зброєю, палицями і "коктейлями Молотова" бойовики "антимайдану" напали на мирну проукраїнську ходу футбольних фанатів", - йдеться в повідомленні.

Волонтери відзначають, що першими загиблими 2 травня були саме проукраїнські активісти. На Грецькій площі, ще до подій на Куликовому полі, "антимайданівці" напали на активістів і застрелили шістьох людей.

"У доповіді Ради Європи йдеться про змову між міліціонерами і бойовиками "антимайдану". Є відео, на якому бойовики стріляють в проукраїнських активістів з вогнепальної зброї ховаючись за спинами міліціонерів. Також у бойовиків "антимайдану" і міліціонерів були на руках однакові червоні пов'язки. Відповідальний за такі дії правоохоронних органів тодішній начальник одеської міліції Дмитро Фучеджі сам йшов в одній колоні з бойовиками "антимайдану". Відразу після цих подій Фучеджі втік в Придністров'я і далі в Росію", - інформує спільнота.

Крім того, волонтери підкреслюють, що жодна з експертиз не виявила ознак навмисного підпалу Будинку профспілок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...