Кремлівські пропагандисти типу Шарія виховують націю бидла, але з цим можна боротися, - волонтер (відео)

І загалом проблема не лише у Шарії, оскільки більшість українських політиків займається тим же самим - дають людям те, що вони хочуть чути, і не намагаються їх виховувати.

Кремлівський пропагандист Анатолій Шарій. Фото:YouTube

Україна може ефективно і з невеликою витратою ресурсів боротися з російською пропагандою, виробляючи якісніший ресурс, ніж пропагандисти Кремля. Таку думку висловив відомий український волонтер, засновник фонду "Повернись живим" Віталій Дейнега в інтерв'ю Апострофу, зазначають Патріоти України.

"Замість того, щоб боротися з чужим, боротися з Шарієм, нам треба зробити щось своє і цікаве, що буде дивитися і категорія людей, яка дивиться зараз Шарія. А його дивляться люди певної ментальності, досить бикуваті, тупуваті... Але це певна категорія населення, яка має право голосу. І нам треба дати їй щось, що вона буде хавати. Бажано, щось трошки вище за рівнем. Типу, ось слухали Кіркорова, а ми дали їм "Океан Ельзи". щось таке треба робити і тут", - заявив Дейнега.

За його словами, Шарій виховує націю бидла, націю, яка заздрить, яка за кимось підглядає, яка вірить у те, що все навколо за них домовлено-вирішено, усі зрадники, усі погані, а ти нічого не можеш.

"А я не хочу бути рупором бидла. І навіть якщо мою програму ("Хроніки неоголошеної війни" - ред.) дивиться людина, скажімо так, невисокого інтелекту або низького рівня цінностей, я хочу цей рівень трішечки підтягувати", - додав волонтер.

За його словами, проблема не тільки у Шарії, адже більшість українських політиків займається тим же самим - дають людям те, що вони хочуть чути, і не намагаються їх виховувати.

Крім того, Дейнега наголосив, що Україна, у принципі, може фізично заблокувати частину каналів, якими в Україну надходить російська пропаганда, але це буде дуже дорого, тому нашій країні, яка має обмежені ресурси, є сенс їх витратити на щось більш корисне.

"Найголовніше - це великі грошові та інтелектуальні ресурси. І якщо гроші наша держава за необхідності ще знаходить, то в інтелектуальних ресурсах України дуже обмежена. І витрачати їх на боротьбу із супутником, з YouTube... Ми ж не Північна Корея!" - підсумував Дейнега.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Система закапсулювалася": Вибори - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації, - Вадим Денисенко

вівторок, 19 березень 2024, 10:17

"Вибори 17.03 - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації. Питання тільки в тому, як довго цей процес триватиме (більш детально про все це буде представлено на початку квітня в новому дослідженні, а зараз просто кілька кор...

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...