​Крым – это Украина. Сдача Крыма была "договорняком", - Андрій Данилко

Дивний сумбур людини, котра певно доклала чимало внутрішніх зусиль, щоб не перетворитися у своєму естрадному оточенні на «вату». Разом з тим каже й таке, що обурить багатьох в Україні.
Андрій Данилко

Патріоти України пропонують одкровення Андрія Данилка, котрими артист поділився в інтерв'ю виданню "Гордон".

"Це був стовідсотковий договірняк з нашими політиками. Якщо ні, чому не підняли армію? А тепер кажуть: "Ой, ми повернемо". А люди тут до чого? Купа людей, що їм робити? Я себе уявляю на їх місці, коли твій голос там нічого не вирішує. Звичайно, вони озлоблені на Україну, що вона кинула частину людей. У мене в голові це не вкладається", - сказав Данилко.

Актор підкреслив, що завжди вважав Крим частиною України: "Крим - Україна. Якщо ви так домовилися, коли був цей розділ, то не можна цього порушувати. Віддавайте тоді Кенігсберг, Калінінград - і пішла жара. У мене в Криму є знайомий, у них в сім'ї був розкол через політику. Батько мав роботу при Україні, при Росії її втратив, сидить удома, п'є. Мама голосувала за Росію, а тепер каже: "Шкодую, стало гірше по бізнесу". Ціни зросли, світло вимикають. Відчуваються занепад і розруха".

Данилко стверджує, що після початку окупації він жодного разу в Крим не приїжджав: "Я не був там, як не був ні в Донецьку, ні в Луганську. Мене і не запрошували. Вони розуміють, що я не поїду. Я кажу: "Хлопці, передаю привіт всім, хто нас там любить, але я не вважаю, що так треба робити. Це була реальна анексія".

Наостанок Данилко сказав, що все одно вірить в позитивний вирішення.

"Всередині у мене таке гарне відчуття, здається, що люди протверезіють, щось зміниться, має якось налагодитися. Коли люди сп'янілі, без толку говорити з п'яним. Нехай він проспить, і ми поговоримо. Немає сенсу сперечатися. Всі накручено. Грають на почуттях людей. Ось заспокоються з фарбуванням парканів, псевдопатріотизм пройде, потім можна буде про це говорити. Зараз немає сенсу, що б ти не сказав, не будеш почутий. Тебе будуть сприймати як проросійського".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...