Крымчане говорят, что им комфортнее с РФ, хотя качество еды и лекарств упало. На Украину обида ещё с Майдана - блогер

Кримчани переконані, що конфлікту на Донбасі можна було б запобігти, якби в 2014 році представники державної влади України пішли на переговори з терористами, наголосив Станіслав Васін.

У Криму. Ілюстрація:QHA

Більшість жителів окупованого Криму намагаються переконати себе, що після російської анексії півострова їхнє життя покращилося, але при цьому визнають, що ціни на продукти і товари першої необхідності "непідйомні", а російські товари неякісні. Про це в Facebook пише блогер Stanyslav Vasin, передають Патріоти України.

"Пообщался тут с родственниками в Крыму – вот это реально потерянный регион для Украины. Не только из-за РФ.

Говорят, жить стало дороже, но мы – довольны, назад не хотим. Спросил, на сколько дороже. 10 яиц – «аж» 50 рублей (домашние – 70). Мясо тётя не покупает – даже цен не знает.

Я говорю: «В Донецке яйца тоже 50-55 р. Только вместо пенсии в 8 тыс. бабушка получает 2700. А средняя зарплата – 5-6 тысяч, если не военный». Сестра в Крыму 22 тыс. на ТВ получает.

Говорят, действительно комфортнее с Россией, хотя качество еды и лекарств упало. На Украину обида ещё с Майдана + за Донбасс – они уверены, что «с людьми надо было разговаривать, а не бомбить».

Когда спрашиваешь, с кем конкретно надо было говорить – с Губаревым, Стрелковым? – не знают: просто говорить. Грустно, в общем", - пише блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...