З архіву ПУ. "Как приехала, так и уедешь": Кримчани поставили на місце приїжджу росіянку

Ненависть місцевих жителів до росіян, що "понаїхали", тільки зростає...

У окупованому Криму. Фото: соцмережі.

В окупованому Криму зростає невдоволення росіянами, які приїхали на відпочинок, та їхньою поведінкою, передають Патріоти України.

"Крим. Ненависть севастопольської в*ти зростає до тих, хто понаїхав. "Ви до нас приєдналися, нас ніхто не питав, це ваше рішення було". "У нас особливо теж не питали", - процитував блогер Кримський бандерівець у Twitter.

Так, кримчани обзивають росіян, які приїжджають у відпустку на окупований півострів, "бидлом", а також радять приїжджим відправитися туди, звідки вони прибули. "Бидло одне", "Це якось неправильно, люди різні, але бидлуватих і правда забагато", "Я коли приїхала в 2015 році, була такої ж думки про місцевих", "Як приїхала, так і поїдеш", "Шановні, кого тут щось не влаштовує, поверніться, звідки приїхали. Нам без вас тут легше дихається! Ми на вас тут не чекали", - виникла суперечка між місцевими та тими, хто "понаїхав".

"Як приїхала, так і поїдеш": кримчани повстали проти росіян

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...