"Кровосіся" повертається? Азарова можуть назначити замість терориста Захарченка на посту глави "ДНР"

Це може статися вже навесні, коли самопроголошена "республіка" збирається провести так звані вибори.

Микола Азаров. Фото:ru.tsn.ua

Колишній прем'єр-міністр України часів екс-президента Віктора Януковича Микола Азаров, який є керівником так званого "Комітету порятунку України", може змінити на посту ватажка самопроголошеної ДНР терориста Олександра Захарченка. Про це на своїй сторінці в Facebook пише нардеп, керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, інформують Патріоти України.

"В "політичних колах" ДНР поширюється інформація, що навесні цього року російська сторона усуне Захарченка від керівництва ДНР і призначить нового "керівника". Називаються кандидатури Азарова, Арбузова (екс-віце-прем'єр України Сергій Арбузов - ред.) і якогось колишнього губернатора однієї з південних областей РФ (прізвище невідоме), призначення якого нібито лобіюється Борисом Гризловим", - пише Тимчук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...