"Круг посвященных сужается": Стали відомі цікаві подробиці смерті російського дипломата Воробйова

Покійний знав багато таємниць підготовки війни Росії в Україні, ведення спеціальних операцій, фінансування резидентури і агентів, політичних і дипломатичних процесів.

Андрій Воробйов. Фото: strana.ua.

Журналістка Ірина Аніловська прокоментувала смерть 30 травня в Москві тимчасового повіреного посольства Росії в Україні Андрія Воробйова, вказавши на цікаві деталі його загибелі. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Этот человек после отзыва посла России Зурабова в феврале 2014 года фактически руководил работой российского посольства в Киеве, то есть де-факто был послом России в Украине в эти два драматических года. Тот факт, что о нем мало кто слышал неудивителен. Он никогда не стремился к публичности, поскольку вся его профессиональная деятельность к этому не располагала. Ведомство, в котором он на самом деле служил, не МИД России, конечно, публичность никогда не поощряло", - зазначила журналістка.

"Он стал местоблюстителем посла два года назад и безусловно если не контролировал, то знал многие тайны подготовки войны России в Украине, ведения специальных операций, финансирования резидентуры и агентов, политических и дипломатических процессов и еще много чего. И вот, он умирает скоропостижно от сердечного приступа в Москве (не в Киеве) и сообщение об этом приходит в страну, где он возглавляет посольство только на пятый день и, в общем, никак и нигде не комментируется. Круг посвященных сужается", - написала Аніловська.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...