Крим стане турецьким: Астролог про Третю світову війну і участь у ній України (відео)

Війна триватиме 27 років, а почалася вона ще у 2010 році у Тунісі.

Влад Росс. Фото: fraza.ua.

Третя світова війна почалася в 2010-2011 роках, вона триватиме 27 років, але Україна не буде втягнута в неї. Про це в ефірі Обозревателя заявив астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

"Третья мировая война уже началась. Она продлится, по пророчеству Нострадамуса, 27 лет. Началась она с началом "Арабской весны", первый был Тунис (2010-2011год). Третья мировая война будет между мусульманским и христианским мирами, между Западной Европой, Америкой и Ближним Востоком. Украина в этом участвовать не будет", - сказав астролог. При цьому він зазначив, що в цій війні, швидше за все, братиме участь Крим, який відійде під владу Туреччини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія PepsiCo, котра ганебно зберігає свій бізнес у Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...